HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 1. LISTOPADA Glavna glumica listopada retro Venera

Prazan hod Mjeseca imamo sve do 20.00 sati nakon čega će Mjesec ući u znak Raka. Tek u večernjim satima Mjesec će napraviti prvi aspekt i to sa Uranom i pruža nam se prilika da se prilagodimo i napete situacije pretvorimo u pobjedničke.

Što se tiče samog mjeseca listopada najznačajniji planet će biti Venera koja kreće u retrogradan hod od 6. listopada do 16. studenog. Neke stare ljubavi nam se mogu vratiti, a i biti ćemo više usredotočeni na intimnost i tuđe financije. Očekujte da ćete osjetiti neke napetosti i nestabilosti tijekom ovog retrogradnog hoda Venere. Najviše će ovu Veneru osjetiti oni koji imaju znak, Asc ili natalnu Veneru u Biku, Vagi i Škorpionu.

Još imamo i mlad Mjesec 9. listopada i to u znaku Vage i pun Mjesec 24. listopada u Biku. Ovim mladim i punim Mjesecom će vladati Venera koja će biti u retrogradnom hodu. Oni će donjeti neki dodatni fokus na ovu Veneru retrogradno. Kad se sagleda cijeli listopad možemo reći da se sve vrti oko Venere, odnosno oko ljubavi, užitka i novca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com