HOROSKOP ZA SRIJEDU, 3. LISTOPADA Nježni Mjesec u Raku

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz znak Raka cijeli dan što će naglasiti pitanja doma i obitelji. Ovo je dan kada bi najviše voljeli da se povučemo iz vanjskih obaveza i provodimo vrijeme kod kuće sa svojima najmilijima. Težimo udobnosti, sigurnosti , empatiji i prošlosti. Dan je povoljan za obavljanje poslova oko nekretnina, renoviranja, uređenja i seljenja.

Muškarac s Mjesecom u znaku Raka uvijek je emocionalno vezan uz obitelj. Zapravo, njegovi najviši prioriteti su svi oni koji s njim žive u kući. Kad se ožene, njegova supruga postaje njegov najbliži prijatelj. Međutim, imaju jedan specifičan problem, a to je njihova promjena raspoloženja. Ujutro može biti nježan, prijateljski raspoložen, dok oko podneva može biti potpuno bez emocija i nepričljiv, a navečer opet sav nježan, brižan i odgovoran. Sve to mu donosi ovaj nestalan Mjesec u Raku, kao plima i oseka.

Prazan hod Mjeseca imamo od 10.32 do 23.12 nakon čega će Mjesec ući u znak Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com