HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. LISTOPADA Drama, kreativnost i ljubav

Mjesec provodi dan u znaku Lava. Naši su osjećaji jaki i spremni smo ih dijeliti s drugima. Ovaj položaj Mjeseca donosi energiju koju možemo opisati kao “da me prepoznaju i da budem viđen”. Ovo nije vrijeme za skrivanje  jer sada ćemo biti potaknuti biti kreativni, razigrani i dramatični.

Jeste li primijetili kako su teme o ljubavi, financijama i ljepoti u zadnje vrijeme aktualne? To je zbog Venere koja se priprema za svoje retrogradno kretanje u subotu. U idućih mjesec i pol dana pitanja koja se odnose na  žene, veze, novac, financije, poštenje, harmoniju i ljepotu bit će u centru pažnje. S Venerom u Škorpionu od nas će se tražiti da sagledamo najdublje slojeve ljubavi i resurse.

Tijekom dana Venera i Mars će nam donijeti skladnu, kreativnu i uzbudljivu energiju  koja će tražiti zadovoljstvo.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com