HOROSKOP ZA NEDJELJU, 25. STUDENOGA Dobro se dobrim vraća

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.31 do 7.37, nakon čega će Mjesec ući u znak Raka. Ovaj položaj Mjeseca potaknut će potrebu za sigurnošću, intimnošću. Više ćemo se osjećati nostalgično i naše emocije će biti pojačane.

Približavamo se poravnavanju Sunca i Jupitera u znaku Strijelca što će nam donijeti osjećaj velikodušnosti, optimizam i društvenost.  Možemo imati naglašenu potrebu za priznanjem i poštovanjem, te liberalnim stavom i brigom za dobrobit drugih. U prilici smo da dobijemo ono što želimo i da se dobro dobrim vraća.

Početak tjedna je izvrsno vrijeme da poduzmemo korake da razvijemo nešto – naše poslovanje, značajne odnose, samo bi trebalo pripaziti na nestrpljivost. Ovaj tranzit također pogoduje pravnim, obrazovnim, vjerskim i kulturnim nastojanjima, te nastoji kod nas potaknuti pozitivnu viziju budućnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com