HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 26. STUDENOG Obitelj u prvom planu

Današnji spoj Sunca i Jupitera donosi nam puno optimizma i mogućnosti za rast. Tri planete u Strijelcu (Jupiter, Sunce i Merkur) govore da je sve moguće, dokle god vjerujemo u to. Što se čeka?

Kad pronađemo nešto u što vjerujemo da može uspjeti, naći će se i način da se to dogodi.

Jedino što ovdje može dovesti do problema ili zastoja je da smo neke svoje ciljeve postavili previsoko, ili pogrešno procijenili koliko je potrebno vremena da se taj cilj ostvari. To nam retrogradni Merkur donosi krivu procjenu.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Raka tijekom cijelog dana. Najbolje će prolaziti poslovi i situacije koje se bave pitanjima obitelji, domaće hrane i nekretnina. Povećana osjetljivost, intuicija, te težnja za udobnošću i praktičnošću, kao i potreba za komunikacijom s voljenima će biti naglašena.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com