HOROSKOP ZA NEDJELJU, 9. PROSINCA Produktivan dan

Mjesec se i dalje nalazi u Jarcu što znači da je ovo vrijeme kada preuzimamo odgovornost za sebe. Ovo nije dan za igru i zabavu. Ovo je dobro vrijeme da se usredotočimo na rješavanje prepreka koje imamo na ostvarenju naših ciljeva. Imamo mogućnost da budemo produktivni i disciplinirani. Naša koncentracija i samokontrola su jaki kao i naša samodisciplina.

Vodite brigu o svom zdravlju.

Stav ljudi koji imaju u natalnoj karti Mjesec u Jarcu je ozbiljan i realan.Vole imati plan i raspored, tako da je sve organizirano i stavljeno na svoje mjesto u svemiru i vremenu. Oni se osjećaju dobro kada svatko u blizina ima i zna svoj položaj i status, kada je sve službeno propisano. U takvom okruženju oni će biti pouzdani, radosni i ispunjeni.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com