HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 10. PROSINCA Pravila i propisi

Mjesec nastavlja put kroz praktičnog Jarca što nam donosi još jedan dan ispunjen ambicijama.

U ostvarenju nečega što stvarno želite postići mogli bi danas imati manje prepreke. To bi moglo početi kao smetnja ili iritacija, ali ako postupite ispravno, može se ispostaviti da se ipak radi o povoljnoj okolnosti. Na primjer, možda je taj poseban dar koji ste tražili za voljenu osobu rasprodan, ali onda ćete negdje drugdje to naći po još boljoj cijeni baš onda kad ste mislili odustati.

Prolazak Mjeseca kroz znak Jarca i danas donosi praktičnost, realnost i promišljenost. Pravila i propisi prevladavaju. Ovo je dobro vrijeme za sve aktivnosti koje zahtijevaju dodatnu odgovornost i disciplinu i ne trebamo se sada osloniti na nečiju prijemčljivost ili emocionalnu prilagodljivost.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 10. prosinca u 22.26 do utorka, 11. prosinca u 00.39.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com