LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2019. Je li na vidiku prekid ili vjenčanje?

Ako znate što ste u podznaku (ascendent) pročitajte i tumačenje za taj znak, jer je mnogima astrološka prognoza za podznak točnija od one za znak u kojem su rođeni (znak u kojem im se nalazi Sunce).

OVAN

Zbog povoljnog položaja Jupitera vraća vam se osjećaj da ćete moći ostvariti prilike koje će se pojaviti u ljubavnom životu.

Do prije nekoliko mjeseci teško da ste mogli nekoga voljeti, ali od studenog 2018. godine osjećate se smirenije, mirnije, uz veliko povjerenje u ljude.

Mnogi od vas će naći srodnu dušu na ljeto. Najbolji mjesec za ljubav je kolovoz jer će vam ponuditi više mogućnosti i uzbuđenja.

BIK

Ljubavna događanja počinju od proljeća. Samci bi mogli doživjeti prekrasan susret, što će im dati poticaj za posao i postizanje uspjeha tijekom cijele godine.

Vjerojatno su neke ljubavne veze završile krajem 2018.  godine, ali sada možete započeti novu vezu ili se čak vratiti staroj ljubavi koja vam je važna.

BLIZANAC

Što se tiče emotivnih situacija, ne može se reći da je ovo savršena godina. Jupiter će vam cijele godine biti u kući partnerstva i može vam donijeti veliku iluziju što se tiče braka, ali i nevjere.

Do kraja godine budIte na oprezu što se tiče ljubavi jer su moguće iluzije i razočaranja.  Odnosi koji traju godinama mogli su se u takvoj krizi naći i 2007. godine.

RAK

Vaš ljubavni život će i 2019. godine biti vrlo složen. Od vas će se tražiti ozbiljnost, a ljubavne priče koje su već godinama problematične mogu biti prekinute.

Ako vam je teška i naporna emotivna situacija, najbolje je da to riješite i krenete naprijed. Nije vrijeme ni za novi dom, ni za proširenje obitelji.

LAV

Jupiter ove godine zaista može donijeti puno dobroga i to ne samo onima koji žive sami  i još nisu pronašli svoju ljubav, nego i onima koji su u sretnoj vezi. Vrlo lako se možete odlučiti na zajednički život, izabrati datum vjenčanja, kupiti novi stambeni prostor ili razmišljati o djeci.

Ljubav je naglašena u ljetnim mjesecima, no općenito je 2019.  sjajna godina da doživite osjećaje koji su vam nedostajali u životu.

DJEVICA

Neptun je već neko vrijeme u vašoj kući partnerstva i još uvijek donosi oscilacije što se tiče ljubavnih odnosa.  Bitno je da u ljubavnim odnosima težite stabilnosti i zrelosti.

Zbog Saturna u lijepom aspektu s vašim Suncem postoji mogućnost da se odlučite za ozbiljnu i sigurnu vezu. U 2019. imat ćete potrebu da vezu koja je stabilna, ozbiljna konkretizirate ili ozakonite. Izbjegavajte odluke u siječnju, lipnju i rujnu kada će Jupiter i Neptun biti u kvadratu, da ne dođe do razočaranja.

VAGA

Nakon težeg prošlogodišnjeg razdoblja tijekom kojeg neka obećanja nisu ostvarena, slijedi faza oporavka. Ako vaša ljubavna priča nije završena, sada polako, ali uz veliki trud, možete postići sklad i razumijevanje.

Ako je emotivna veza prekinuta prošle godine, Jupiter će vam donijeti nove ljubavne avanture, ali i vrlo važno prijateljstvo koje može postati velika ljubav u idućim mjesecima, a osobito u veljači i listopadu.

ŠKORPION

Ako ste sami ili ste prošle godine prekinuli vezu, tada će vam se u srpnju, listopadu i studenome pružiti nove prilike.

Čak i za vrijeme putovanja i izleta možete upoznati vrlo važnu osobu koja vam može postati prijatelj ili čak velika ljubav.  

STRIJELAC

Zadnjih godina moglo je doći do razočaranja u ljubavi, ali sada ćete imati priliku otvoriti svoje srce. U proljeće i ljeto osjetit ćete snažne emocije koje dugo niste osjećali.

Nije vrijeme da budete kod kuće, morate izaći van, upoznavati se, ići na zabave jer ljubav vam neće pokucati na vrata.

Za vas je ovo vrlo sretna godina ako se odlučite za vjenčanje.

JARAC

Sada se možete naći pred raskrižjem jer će se vaš ljubavni život vjerojatno promijeniti.  Za otprilike godinu dana Jupiter će ući u vaš znak, a u međuvremenu neki emotivni odnosi se mogu prekinuti, posebno oni koji vam nisu više zanimljivi i ne nude emocije.

Površni odnosi će se suočiti s iznenadnom revizijom kako biste mogli krenuti dalje. Za one koji su sami, ovo je godina za upoznavanje. Najbolji mjeseci za ljubav su travanj, svibanj i prosinac.

VODENJAK

U siječnju, veljači i svibnju imate mogućnost upoznati vrlo zanimljivu osobu. Samci će upoznati osobu vrlo sličnu sebi, s puno zajedničkih interesa.

Mogućnosti za stjecanje novih prijatelja neće nedostajati i neka od tih prijateljstava s vremenom mogu postati posebno zanimljiva i donijeti divne emocije.

Oni koji su prešli 40. godinu mogu upoznati zrelu, vrlo ozbiljnu osobu s kojom će započeti suživot.  Odluka o zajedničkom životom, odabiru datuma vjenčanja i proširenju obitelji također je moguća.

RIBA

Morat ćete se suočiti sa svađama, nesporazumima, a u nekim slučajevima i nevjerom. Tijekom ožujka i srpnja može doći do obnavljanja veze, ali rizik za prekid prisutan je već godinama.  Osjećaj da vaš partner ne razumije vaš unutrašnji svijet, ne podržava vaše ideje i više ne izražava emocije kao prije sada je naglašen. Tijekom proljeća imate mogućnost osvojiti osobu koju ste tek upoznali.

Ako ste skloni živjeti u iluziji i volite maštati o nemogućim ljubavima, morate otvoriti oči i biti realniji.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com