HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 23. PROSINCA Mjesec u Strijelcu

Ovo su posebno važni dani prije 26. prosinca kada imamo pomrčinu Sunca. Loše je vrijeme za financijske odluke, početak inovativnih projekta i ulaganja, zajmova i velike kupovine. Mogućnost postizanja kompromisa u odnosima i napredak na poslu ovisi će o sposobnosti nošenja s trenutnim promjenama raspoloženja i opreznosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.47 do 17.34 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca. Ovaj položaj Mjeseca nas poziva da na budućnost gledamo pozitivnije i optimističnije. Započnite s planiranjem svog sljedećeg odmora već sad. Mjesec u Strijelcu voli prostranstvo, putovanje i daleke zemlje.

Večernji ugodni aspekt Mjeseca i Venere  je sjajan da večer provedete u druženju s drugima. Izađite na večeru ili zabavu, opustite se i uživajte.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com