Starog psa iz azila odveli u pet shop i kupili mu sve što je odabrao i…

Upoznajte Kinga, dvanaestogodišnjeg psa koji je imao težak život. Nakon što ga je napustio vlasnik, lutao je  ulicama, a nakon što ga je udario automobil nažalost je ostao i bez noge.

Nakon operacije brigu o Kingu preuzeo je Marley’s Mutts, ali zbog njegove starosti ni nakon nekoliko mjeseci nije bilo zainteresiranih da ga udome. A onda je TV voditelj Rocky Kanaka čuo njegovu priču i odlučio pomoći. Rocky je voditelj emisije “Dog’s Day Out” u kojoj psu iz skloništa za napuštene životinje organiziraju savršen dan, koji često rezultira i time da mu pronađu dom zauvijek.

Kingov je na svoj savršen dan izašao u kupovinu, a Rocky mu je kupio sve što je dotaknuo njuškom. Sve osim hrčka! Prva stvar koju je dotaknuo bila je hrana za pse, a zatim je počeo njušiti igračke i poslastice. Isprva je bio pomalo zbunjen jer nikad prije nije vidio igračku, ali je ubrzo postao prilično privržen dinosauru kojeg je izabrao. Kad je kupovina bila pri kraju, King je imao punu košaricu poslastica i igračaka i mahao je repom od sreće.

Samo nekoliko dana kasnije, jedna je gospođa vidjela video i odlučila ga udomiti.

Kralj je imao težak život, ali sada je napokon pronašao dom pun ljubavi s obitelji koja će se dobro brinuti o njemu.