HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 18. VELJAČE Realnost u novcu i ljubavi

Jutarnji ugodan aspekt Sunca i Urana potiče našu spremnost da se prilagodimo novim okolnostima, idejama i nepoznatim situacijama.  Mogli bi smo doći do kreativnih rješenja problema i napraviti pozitivne promjene sada.

Još imam jedan značajni aspekt u jutarnjim satima i to spoj Venere i Saturna što će nam donijeti da svoje osjećaje i veze uzimamo ozbiljnije.  Kad je riječ o financijama i odnosima, danas ćemo morati ograničiti zadovoljstvo ili žrtvovati materijalnu korist  za duhovnu ( ili obrnuto).

Ovaj ponedjeljak ima još jedan zanimljiv pomak a to je Kiron koji će ući u znak Ovna. Gdje se nalazi Kiron u vašoj natalnoj karti, to je mjesto gdje ste najviše ranjivi.  Kiron u Ovnu tražit će aktivne načine liječenja.

Oni koji su rođeni između travnja 1968 i svibnja 1976 imaju Kirona u Ovnu i u narednih 8 godina doživjet ćete svoj Kironov povratka koji govori o prekretnici u životu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com