HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. RUJNA Nerealna očekivanja

Mjesec provodi dan u znaku Blizanca i dolazimo do posljednje četvrti Mjeseca kad će Mjesec napraviti napeti aspekt sa Suncem. Faza posljednje četvrti Mjeseca ukazuje na krizu svijesti. Ovo nije vrijeme za započinjanje novih projekta, već za završavanje onoga što smo započeli na mlad Mjesec.

Jupiter danas će biti u napetom aspektu sa Neptunom po treći i posljednji put ove godine. Ovaj tranzit je obilježio 2019. godinu a donio nam je borbu s našim očekivanjima, vjerom i snovima. Pod ovim utjecajem lako smo zavedeni, bilo radi drugih, bilo zbog naših nerealnih očekivanja. Izbjegavanje situacija, puno lutanja i nedostatak utemeljenosti koji se događa sa ovim utjecajem je naglašena tijekom ovog aspekta. Također, možda ćemo imati problem s postavljanjem granica za sebe. Potrebno je sa vremena na vrijeme sići na zemlju. Neke discipline, rutine i pravila trebalo bi primijeniti.

Ovaj aspekt je mogao rastopiti naša uvjerenja – ali samo na taj način da možemo pronaći viši smisao, viši poredak, višu svrhu našeg života.  Nadam se da ćemo sad, kad se ovaj utjecaj Jupitera i Neptuna završi, da ćemo pronaći bolja uvjerenja ili barem, da imamo bolje razloge da vjerujemo u ono što vjerujemo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com