HOROSKOP ZA NEDJELJU, 22. RUJNA Najljepše je kod kuće

Sa Mjesecom u znaku Raka nedjelja će biti na visokoj razini osjetljivost. Možda ćete primijetiti da su vaše reakcije pojačane na suptilne tragove drugih. Ono što je značajno za Raka je da je zaštitnik i danas ćete se željeti usredotočiti na brigu o sebi i brigu onih ljudi u vašim životima koje najviše volite. Obitelj i kuća zauzimaju središnje mjesto, što je dobar znak za boravak u blizini doma.

Popodnevni napeti aspekt između Merkura i Saturna ukazuje da će se naša pažnja danas popodne i navečer usmjeriti na mentalnu aktivnost. Ako imate projekt koji zahtjeva duboko razmišljanje ili planiranje, sad je vrijeme da krenete raditi na njemu.

Ovaj ciklus između Saturna i Merkura krenuo je sredinom siječnja 2019. Pogledajte gdje se znak Jarca nalazi u vašim natalnim kartama jer je to područje gdje se razvijala mentalna zrelost. Razmislite što trebate učiniti kako biste započeli sa zbrinjavanjem onoga što je započelo u siječnju. Slušajte srce, ali i um. Potražite motivaciju za uvođenje promjena i nemojte se previše fokusirati na nedostatke i ograničenja.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.40 do 6.49 nakon čega će Mjesec ući u znak Raka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com