HOROSKOP ZA NEDJELJU, 17. STUDENOGA Preosjetljivi Mjesec u Raku

Mjesec ostaje u Raku većinu dana i u večernjim satima napravit će napeti aspekt s  Marsom. Pitanja partnerstva ili zajedništva mogu doći u sukob sa našom potrebom da se držimo tradicije ili poznatih metoda. Mjesec u Raku je osjetljiv i zaštitnički nastrojen. Dom ili obitelj su u fokusu. Učimo iz prošlih iskustava, ljubavi, vezanosti, obitelji pa čak i odbacivanja.

Oni koji imaju natalni Mjesec u osjetljivom vodenom Raku često imaju promjene raspoloženja kroz dan. Čak i ako ne govore ništa, jako ćete osjećati njihovu prisutnost. Imaju snažne osjećaje i vole brinuti o svima, posebno onim ranjivima. Kad je Mjesec u Raku depresivan, a to zna biti često, on se osjeća poput djeteta u moru emocija. Dobro bi bilo da ima neki emocionalni izlaz, poput performansa, da isprazni sav taj emocionalni intenzitet. Svako životno iskustvo pamti kao emotivni dojam i održava ga zauvijek. Ovo može biti blagoslov ili prokletstvo; Mjesec u Raku može oprostiti, ali on nikad ne zaboravlja.

Mjesec u Raku je preosjetljiv i zahtijevaju puno od onih koje vole i možda će testirati tuđu odanost bez otkrivanja vlastitih osjećaja. Ovo ponašanje dolazi iz straha da će biti odbačeni ili prepušteni sami sebi.

Odbijanje učenja iz prošlosti ili rješavanje starih problema moglo bi predstaviti problem, a nerealnost u vezi s ljubavi ili novcem može nam biti kamen spoticaj. Koristite ovaj retrogradni Merkur za preispitivanje i ponovno razmatranje svega što vam ne djeluje na vaše zadovoljstvo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 21.14 do 22.56 nakon čega će Mjesec ući u znak Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com