HOROSKOP ZA NEDJELJU, 29. PROSINCA Mjesec u Vodenjaku

Mjesec provodi dan u originalnom Vodenjaku i nema dodira s ostalim planetima pa možemo reći da će ovo biti jedna mirna nedjelja. Snaga Mjeseca u Vodenjaku spontana je, fleksibilna i iznenađujuća. Iznenadni poziv za zabavu ili šetnju? Izađite jer ovo je divan dan kada ćemo biti spremni izaći iz zone komfora.

Sam Vodenjak vrlo je nemirni znak. Najviše ga uznemiruju obaveze, pravila (posebno ona besmislena) i vlast.

Svjež zrak, plavo nebo i puno prostora važni su za samog Vodenjaka jer je njemu najbitnija sloboda kretanja. Teško može biti zatvoren u četiri zida. Jedna od njegovih najvećih prednosti je domišljatost. Kad ovako imamo Mjesec u Vodenjaku često možemo naći rješenje problema te ćemo biti iznenađeni i zadivljeni načinom na koji smo to riješili.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com