HOROSKOP ZA UTORAK, 24. PROSINCA Fleksibilnost je ključ uspjeha

Lijepi aspekt Sunca i Urana danas nam nudi uzbuđenja i iznenađenja. Također ovaj aspekt može pružiti uspješan zaokret u poslovanju zahvaljujući izvanrednom pristupu. Komunikacija s prijateljima može biti korisna, a zajedničke aktivnosti će dati dobre rezultate. Možemo računati na podršku starih prijatelja ili onih poznanika koje već dobro poznajete. Ovih dana ćemo imati originalne ideje, novosti i ako imate neku inovativnu temu, ideju, projekt biti će odobren.

Osim novih uvida i otvaranja novih vrata ovaj aspekt nam donosi i porast samopouzdanja. Bitno je da se pomaknemo iz svoje uobičajene rutine. Napustimo svoju zonu udobnosti i proširimo naš društveni krug. Ovo je dan za avanture, kretanje i zabavu.

Mjesec provodi dan u Strijelcu i posebno smo otvoreni za eksperimentiranje s novim načinom povezivanja i uživanja u sebi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com