HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. PROSINCA Uvid i kreativne ideje

Nakon što smo imali pomrčinu Sunca prije par dana, danas će se Sunce spojiti sa južnim Mjesečevim čvorom što sugerira da imamo priliku u potpunosti se osloboditi  nečega što ne podržava naš rast samo zato što je ugodno ili nam je poznato. Ako tražimo jasnoću, ovo je vrijeme kada trebamo otvoriti nova vrata u područje našeg života koja prečvrsto držimo, čak i na našu štetu. To mogu biti strahovi o ovisnosti o drugima, nametanje previše strogih standarda ili prekomjerna tendencija upravljanja našim ili tuđim životima.

Popodnevni lijepi aspekt Merkura i Urana imat će značajni utjecaj na nas ovih dana.  Ovo će biti vrijeme prijateljskih kontakta, izvanrednih odluka. Ova kombinacija planeta je definitivno jedan veliki plus za kreativnost, za rješavanje problema i rađanje novih progresivnih ideja.  Sad možemo vidjeti širu sliku i ispravno procijeniti stupanj izgleda naših dugoročnih planova.  Mogu se pojaviti dobre mogućnosti za poboljšanje obrazovanja.  Ovo je vrijeme iznenadnih sastanaka, neočekivanih posjeta, komunikacije sa starim prijateljem, intenzivnih kontakta. Dobro je vrijeme za objave. Sad postoji prilika da riješite problem s kojima ste u prošlosti nisu mogli biti riješeni. Neočekivani preokret događaja, promjena položaja mogu vam pomoći u rješavanju problema ili provedbi planova.

Slučajno poznanstvo može donijeti sreću. Susreti s izvanrednim ljudima, istomišljenicima sad su vjerojatni. Povoljno je vrijeme za putovanja i prijateljstvo.

Prazan hod imamo od 11.23 do 16.41 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com