GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. Novi početak za Vodenjake

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Vodenjak

istockphoto.com / paseven,Puno promjena u vama i oko vas vam donosi ova godina. Ako ste u vezi vaš partner može ostati u drugom planu, što će vaš odnos učiniti nestabilnim.

Vaš društveni, profesionalni i financijski dio života teško će vam dopustiti da uživate u ljubavi. Pokušajte se opustiti i pružite sebi više vremena za romantiku, tako da vam ova godina bude više stabilna u pogledu ljubavi i odnosa.

Posebno kada Venera bude retrogradna od sredine svibnja do kraja lipnja moguće su značajne promjene u ljubavi. Voljeni vam mogu ići na živce više nego inače i možda ćete morati raditi na tome da budete strpljivi. Zahtijevanje više pažnje i dramatiziranje su naglašeni u ovom razdoblju. Za neke će ovo biti povoljan period za povezivanje sa starom ljubavi. Pomrčina Mjeseca 30. studenoga potaknut će u vama potrebu da se približite voljenima, dijelite ljubav koju osjećate i budete pozitivni. 

Već nekoliko godina planet Neptun se kod vas nalazi u polju novca i zarade i vi možete jednostavno imati osjećaj kao da vam novac klizi kroz prste. Neočekivani trošak moguć je u drugoj polovici veljače. Od sredine svibnja do lipnja imate mogućnost dodatne zarade i možete poboljšati svoje financije.

Problemi sa šefovima, suradnicima ili djelatnicima mogući su od sredine lipnja do sredine srpnja. To je vrijeme kada ćete imati manje strpljenja za posao i imati osjećaj kao da ste preplavljeni zadacima. Dajte si vremena za dovršavanje projekta. Tada imamo i pomrčinu Sunca, kao i retrogradni Merkur, tako da to može biti sjajno vrijeme da izradite sigurnosnu kopiju svog rada, ponovite projekte ili ponovno privučete pažnju na ono što radite. 

Tijekom sva tri razdoblja retrogradnog Merkura osjećat će se njegov utjecaj na vašu karijeru i financije, tako da 2020. može biti godina kada ćete preispitati svoj profesionalni put ili se usredotočiti na posao koji ste radili ili željeli raditi u prošlosti.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Uranov ulazak u znak Bika 2019. godine već vam je najavio promjene u vašem domu i obitelji. To će vam u idućem razdoblju od par godina donijeti puno promjena kod kuće ili s obitelji.  Od preuređivanja, obnove ili promjene s kim živite…, zbivat će se neke promjene u vašem životu. U svakom pogledu tražit ćete više slobode i prostora unutar doma.

Vodenjaci će imati izuzetnu radnu sposobnost. Neće se baviti beskorisnim stvarima, niti će im biti dosadno.

Na promet i odnose s okolinom pripazite kada Mars bude retrogradan od rujna do polovice studenoga. Najviše ćete energije imati od kraja ožujka do polovice svibnja kada Mars bude u vašem znaku. Ono što započnete u to vrijeme može biti u vašem fokusu iduće dvije godine. Novi početak u vašem životu očekujte u prosincu, kada će Saturn i Jupiter ući u vaš znak. 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com