HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. SIJEČNJA Večer za uživanje

Mjesec se i dalje nalazi u Ovnu i potiče našu potrebu za djelovanjem. Međutim, sve do 17.14 je Mjesec u praznom hodu što sugerira da je najbolje ne pokretati nove projekte, tako da ovo nije vrijeme za akcije.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.18 do 17.14 nakon čega će Mjesec ući u Bika i donijet nam osjećaj da trebamo usporiti. Ovaj položaj Mjeseca potiče u nama potrebu za udobnošću, toplinom i harmonijom.

Mjesec u Biku predstavlja emocionalni ton za sve znakove dok se kreće kroz zodijak. U svakom znaku bude oko dva do dva i pol dana, Ako znate u kojem je znaku vaš osobni natalni Mjesec, kroz ove smjernice možete dobiti informacije o općim osjećajima koje možete očekivati.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Biku znaju kako uživati u dobrim stvarima u životu, ali također se izvrsno brinu o poslu. Uvijek će im emocionalna stabilnost dati fokus kad se svi drugi izgube u zbrci.

Ako imate natalni Mjesec u Biku, tada ćete vjerojatno imati ujednačena, ustaljena i blaga raspoloženja jer je Mjesec u Biku egzaltiran ili uzvišen.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com