HOROSKOP ZA NEDJELJU, 5. SIJEČNJA Tjedan avantura i iznenađenja

Mjesec prolazi kroz Bika koji traži udobnost, čineći sladne aspekte sa Jupiterom, Merkurom, Suncem i Neptunom. Ove energije promoviraju odanost i praktičnost.  Sada se prije svega bavimo praktičnim i financijskim ciljevima.

Mars u Strijelcu napravit će ugodni aspekt sa Kironom i mi možemo imati priliku da preuzmemo vodstvo ili da poduzmemo neke stvari koje se tiču liječenja, čišćenja ili učenja.  Neustrašivo se bavimo problematičnim područjima. Ovaj utjecaj daje nam snagu za izlječenje i obnavljanje.

Venera je i dalje u Vodenjaku i jedino će 11. siječnja imati aspekt s drugim planetom. Ona će biti u “slobodnom letu“ kada su moguća iznenađenja, avanture, neobične veze ili neobične okolnosti. U Vodenjaku ona nam pruža bogat društven život, što može pomoći i u poslovnim i u profesionalnim zadacima. U emocionalnom smislu, ovo je vrijeme više orijentirano na prijateljstvo, razmjenu ideja, suosjećanje temeljeno na zajedničkim interesima, platonske i nestandardne veze. Prijateljski ili poslovni odnosi mogu se razviti u romantične. Potreba za novim senzacijama može dovesti do avantura.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com