HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. SIJEČNJA Merkur u Vodenjaku

Današnji Mjesec u Vagi nastavlja podržavati harmoniju, ljepotu i užitak. Posebno smo osjetljivi na područje našeg života (a posebno na naše odnose) koji su izašli iz ravnoteže. Unesite harmoniju u svoje odnose i svoje fizičko okruženje.

U popodnevnim satima Merkur će ući u Vodenjaka gdje će boraviti sve do 3. veljače.

Merkur u Vodenjaku traži progresivno znanje i objektivno razumijevanje. Pojačat će se radoznalost i potreba za novim znanjem. Počinjemo razmišljat izvan okvira, a naše razmišljanje postaje progresivno i objektivnije. Ovo je vrijeme kada je inventivno razmišljanje na vrhuncu. Povećat će se potreba za komunikacijom, pronalaskom istomišljenika, pravih prijatelja, a komunikacija i ponašanje bit će ekstravagantni.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com