HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 27. SIJEČNJA Iluzije, razočaranje, tajne veze

Jutarnji napeti aspekt Venere i Marsa utjecat će na naše emocije, pojačava romantične i seksualne potrebe, ali smanjuje mogućnost da ih ostvarite onako kako želite. Ove energije mogu uzrokovati emocionalni stres, nesuglasice u poslovnim i osobnim odnosima, u komunikaciji s partnerima i kolegama.

U ljubavnim vezama pitanje “volim ili ne volim“ može postati bitno – posebno za one koji u svojim natalnim kartama imaju napeti aspekt Venere i Marsa. Sada će biti teško doći do kompromisa. Bolje je pričekati da se strasti smire. Ne dopustite da vas emocije vode i ne donosite brze odluke.

Ovih dana najbolje je ne preuzimati financijske obveze i donositi financijske odluke –   postoji rizik pogrešnog ulaganja. Također, ne preporučuje se potpisivanje sporazuma  o partnerstvu i dugoročnih ugovora.

Danas Venera ima još jedan važan aspekt i to spoj s Neptunom. Ova kombinacija je također nepovoljna za financijske transakcije i važne odluke. Ideje o stvarnosti mogu biti daleko od stvarnosti, a mašta lako može odvesti na krivi put. Postoji opasnost od prijevare u novcu, pa je potreban oprez. Pojavit će se tendencija o idealizaciji u odnosima. Mogu se pojaviti tajne ljubavne veze. Postoji sklonost da se vidi ono što  želimo vidjeti, a ne stvarnost. Za stabilne veze ovo može biti razdoblje romantike i dolaženja do novih razina razumijevanja s voljenim osobama, čak i ako su veze tajne.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca dok Mjesec prolazi Ribama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com