HOROSKOP ZA SUBOTU, 1. VELJAČE Opuštanje i uživanje

Neki su vikendi savršeni za putovanje, neki za druženje, a neki čak i za sanjarenje. Ovaj vikend sa Mjesecom u Biku je idealan za opuštanje i uživanje. Dobra knjiga, topla čokolada, opuštajuća masaža i ugodno okruženje je sve što nam treba ovaj vikend.

U večernjim satima imamo prvu četvrt Mjeseca. Svaka četvrt Mjeseca se događa kada Mjesec tvori napeti aspekt (kvadrat) prema Suncu. Ovaj aspekt predstavlja zabrinutost u vezi inicijative koje je započela oko mladog Mjeseca. Postoji krizna tema koja okružuje bilo koju četvrtinu faze Mjeseca, jer se osjećamo prisiljenima na akciju. Svjesni smo kako naši postupci utječu na one koji su nam bliski, možda putem pogrešaka i pokušaja.

Kakav god projekt ili inicijativu da ste započeli oko mladog Mjeseca, sad se možete suočiti s prvim preprekama. Ovo je vrijeme stresa, sukoba i razdora, ali i velike energije, motivacije i rasta.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com