HOROSKOP ZA PETAK, 7. VELJAČE Venera u Ovnu

Od 13. siječnja Venera je boravila u Ribama. U Ribama nas je Venera potaknula da budemo suosjećajniji, prilagodljiviji i mističniji.

Venera u Ovnu će biti od 7. veljače do 4. ožujka i naš stav prema ljubavi i ljepoti poprimit će ton  smionosti, hrabrosti, samopouzdanja, akcije i nestrpljivosti. Umjesto da svojim željama pristupimo suptilno, sad ćemo biti spremni poduzeti hrabre korake. U ovom periodu imamo veću vjerojatnost da ćemo djelovati pod utjecajem nagona, da ćemo biti odlučniji u uspostavljanju odnosa. Žene će češće preuzeti inicijativu za izlaske. Instinkti, strast i nagon postaju pokretačka snaga. Emocije mogu biti nestabilne, osjećaje ćemo teško obuzdati. Vrlo lako možemo izaći iz ravnoteže, oštrije reagirati ako nam netko želi ući u našu zonu emocionalne ugode.

Nove ljubavne veze mogu se pojaviti neočekivano, biti vedre, olujne, nezaboravne i strastvene.  Ali sve te strasti mogu biti kratkotrajne. To se posebno odnosi na veze  koji će započeti u drugoj polovici veljače – nova strast može biti kratkotrajna i donijet će razočaranje i otuđenje.

U financijskom pitanju potreban je oprez, jer tendencija trošenja može dovesti do kupnje nepotrebnih stvari. Također u drugoj polovici veljače bolje je poduzimati  važne financijske korake, velike kupovine, zajmove i investicije.

Prazan hod Mjeseca imamo od 21.02 do 23.44. nakon čega će Mjesec ući u Lava. Mjesec u Lavu će nam pomoć da se prilagodimo Veneri u Ovnu, jer su oba znaka vatrena.  Ovo je sjajna noć za aktivno druženje i igru.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com