EU potpora tvrtki Klara gardening iz Samobora

Klara gardening d.o.o. hrvatska je tvrtka sa sjedištem u Samoboru. Već punih šest godina razvija te proizvodi inovativne proizvode za  kategoriju dom i vrt: višenamjenski vrtni ručni alat Klara Twool te tegle za cvijeće različitih dimenzija i načina uporabe kao što su Klara Nobla, Klara Anglo, Klara Trio i Klara KiPo.

Od samih početaka Klara proizvodi prepoznati su kao osvježavajući noviteti za uređenje doma i okućnice, a svojom inovativnošću predstavljaju novost ne samo na hrvatskom već i na inozemnom tržištu. Stoga su Klari gardening u poslovnim planovima prioritet uvijek bili inozemni sajmovi poput PSI/Dusseldorf, Spoga Gafa/Koln i drugi.

Teglice za cvijeće koje možete postaviti i vodoravno i okomito

Od 2019. godine, zahvaljujući Europskim strukturnim i investicijskim fondovima, Klara gardening može planirati šest novih sajmova u inozemstvu što će zasigurno povećati njenu konkurentnost na već osvojenim, ali i novim inozemnim tržištima. Za već odrađenim sajmovima “Spoga Gafa“ u Kolnu/Njemačka i “Elmia“ u Jonkopingu/Švedska u rujnu 2019., “Ambiente“ u Frankfurtu/Njemačka u veljači 2020. slijede još tri inozemna sajma.

Ukupna vrijednost projekta je 706.537,98 kn. EU sufinanciranje projekta iznosi 600.550,15 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Za više informacija:  Strukturnifondovi.hr , Klara-gardening.com

Sadržaj publikacije  isključiva je odgovornost Klare gardening.

Vrtlari, znate li što je to Twool?