HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. OŽUJAK Retro Merkur u Vodenjaku

Danas je aktivan dan s nekoliko značajnih pomaka. Prvo ćemo imati Merkura koji se vraća u Vodenjaka. Nakon što je retrogradan od 16 veljače, Merkur će krenuti direktno za nekoliko dana (10. ožujka). Ostatak ove retrogradnosti vjerojatno će biti manje maglovit i nesređen jer će Merkur biti u zračnom Vodenjaku. Neka situacija iz zadnje polovice siječnja sada će se ponoviti.

U večernjim satima retrogradni Merkur napravit će ugodan aspekt s Venerom koji će nas potaknuti da nađemo istinu vezanu uz partnerstvo i financije i da dođemo do razumijevanja.

Sada je važno pokazati diplomaciju i takt, čak i ako naš protivnik ne pokazuje posebnu iskrenost. Ali razumni, dobro osmišljeni argumenti i smirenost pomoći će nam i u teškom razgovoru.

Ovo je dobro vrijeme za obnavljanje starih izgubljenih veza, nastavak suradnje, pronalazak kompromisa u rješavanju starih problema. U tom smislu će biti korisni stari kontakti, poslovna putovanja radi rješavanje problema na već započetim projektima.

Pravo je vrijeme za razgovor sa svojim najmilijima, kako bi smo razgovarali o svojim osjećajima, ispovijedali svoju ljubav i predanost. Ako je nedavno bila napetost, sad se to može izgladiti i postići sklad.

Dan je povoljan za posjet izložbama, koncertima, predavanjima, kulturnim događajima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.19 do 5.25 nakon čega će Mjesec ući u Raka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com