HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. OŽUJKA Venera u Biku

U ranim jutarnjim satima Venera je završila svoj prolaz kroz Ovna i ušla u Bika. Venera u Biku je kao kod kuće, to je njeno omiljeno mjesto i boravit će sve do 4. travnja u Biku. U tom periodu ćemo lakše razumjeti i shvatiti svoje osjećaje – bez krivnje ili sumnje u samog sebe.

Ovaj tranzit će nam pomoći u jačanju odnosa s našim partnerima, voljenima, jer stabilnost i praktičnost postaju važni. Materijalna komponenta u ovom trenutku je vrlo važna, može ojačati odnose ili ih pokvariti. Stoga budite pažljivi prema onima koje volite i ne štedite, pokažite ljubav i brigu. Ovih će se dana sve više povećavati  osjećaj vlasništva, potreba za pouzdanim odnosom, a njegovo nepostojanje ili nedostatak se još jače doživljava.

Ali za razliku od prethodnog tranzita Venere u Ovnu, kada svađe mogu biti nasilne, ali brzo prolaze, svađa kad je Venera u Biku može imati dugoročne posljedice.  Trenutno ova Venera u Biku ne voli gužvu niti je veze na brzinu ne privlače.

Kuća ili područje koje u vašim natalnim kartama sadržava Bika će biti mjesto za traženje iznenađenja i neočekivanih promjena zbog poveznice Venere i Urana za nekoliko dana.

Mjesec se nalazi u Raku i u prvi plan dolaze naše emocije i instinkti. Ništa se ne čini važnije od potrebe za sigurnošću i pripadnošću. Uz Mjesec u Raku raspoloženje zna oscilirati od “odlično se osjećam“ do lagane depresije. Bitno je da smo strpljivi i ljubazni, jer je naglašena ranjivost.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com