HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. OŽUJKA Disciplina i pouzdanost

Prije ulaska Sunca u Ovna, Sunce će napraviti lijepi aspekt sa Saturnom. Ovaj aspekt imat će utjecaj na nas narednih par dana. To nam može donijeti napredak u poslu, kada je moguće riješiti važna pitanja i postići trenutne ciljeve zahvaljujući strpljenju, pažljivoj pripremi i metodičnom pristupu. Dobar trenutak je za planiranje budućnosti.  Sad je važno sjetiti se odgovornosti, obveza i poštivanja rokova. Sve to doprinijeti će ne samo poslovanju, već i razvoju poslovnih i profesionalnih odnosa koji su nam potrebni.

Disciplina i pouzdanost su kvalitete koje će se primijetiti i koje će pomoći poboljšati odnose s nadređenim. Tijekom ovog razdoblja povećava se šansa za uspjeh.

Narednih tjedan dana je dobro vrijeme za dovršetak, kao i za traženje novih rješenja i ideja za nove projekte. Ovih dana pruža se prilika da se vidi šira slika koja se razvila u ovoj fazi kako bi se razumjelo: kako i gdje krenuti dalje. Vrijeme je da odlučimo što ostaviti iza sebe i započnemo nove planove i projekte nakon mladog Mjeseca, 24. ožujka.

Prazan hod Mjeseca imamo od 1.47 do 2.15 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. Ovaj položaj Mjeseca podržat će objektivnost dok određujete kako pomoći svojoj zajednici za veće dobro svih.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com