HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 4. SVIBNJA Napredak, pregovaranje i povezivanje

Merkur se danas spaja sa Suncem u Biku, pružajući nam lijepe prilike da jasno vidimo svoje ciljeve u područjima samovrijednosti, novcu i osobnoj imovini. U ovom trenutku smo oštri, komunikativni i otvoreni i ono što sada kažemo ili pišemo ima snažan utjecaj, na bolje ili na loše. Ideje koje su se pojavile u prethodnom razdoblju, sad se mogu oblikovati u određeni projekt ili plan i mogu potpuno procvasti.

Sad je dobro da zabilježite sve što trenutno mislite, jer postoji šansa da se, kad Merkur krene retrogradno (za otprilike šest tjedana), vratite na ponovno razmatranje tih misli.

Sve do 12. svibnja dok nam je Merkur u Biku naše će razmišljanje biti praktično i možemo napraviti dobru suradnju vezanu uz komunikaciju o poslu i financijama.  Ovo je idealno vrijeme za organiziranje financija i kreativnih projekta, osmišljavanje komunikacijskih strategija za posao i profit.

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.24 do 8.09 nakon čega će Mjesec ući u Vagu.  Ovaj Mjesec će nas usmjeriti da stvari i situacije gledamo iz drugačije perspektive, a pažnja će nam biti usmjerena na naše odnose.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com