HOROSKOP ZA UTORAK, 5. SVIBNJA Skladni Mjesec u Vagi

Današnji Mjesec u Vagi pomaže nam u suradnji sa prijateljima ili obitelji. Iako želimo zadržati mir i možemo biti prilično uspješni u tome već danas, ipak može doći do napetosti u vezi napretka u našim ambicijama i pravilima.

Većina dana će proći bez napetih aspekta, tako da ćemo uspjeti održati ravnotežu.

U kasnim večernjim satima Mjesec će biti u napetom aspektu s Plutonom i probajte da ne uđete u sukob u kojem neće nitko pobijediti. Slušajte svoj unutarnji glas, radite objektivno, povežite se u kreativan ili umjetnički projekt. Provedite večer uživajući i stvarajući ljepotu u svom okruženju.

Sunce nam se trenutno nalazi na 15. stupnju Bika koji je jako moćan stupanj. Sredina svakog fiksnog znaka (Bika, Vodenjak, Lava i Škorpiona) je vrijeme koncentracije i moći. U Biku ovu moć možemo usmjeriti na jačanje naše prirode kao individualiziranih bića.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com