HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. SVIBNJA Pun Mjesec u Škorpionu

Danas imamo pun Mjesec u Škorpionu u 11.45. Za bilo koji pun Mjesec bitne su nam dvije točke. Trebamo pogledati mlad Mjesec koji smo imali prije dva tjedna (22. travnja u Biku) i što je još važnije i mlad Mjesec koji smo imali u Škorpionu prije šest mjeseci (27. listopada 2019.)

Možete li vidjeti sazrijevanje projekta ili pojašnjenje situacije koje su započete u to vrijeme?

Pun Mjesec uvijek predstavlja završetak i jasnoću. Ovo je dan kad možete vidjeti koliko ste postigli i što ste postigli. Što god ste počeli krajem listopada 2019. sada pokazuje rezultate.

Budući da je ovaj pun Mjesec u Škorpionu, možete očekivati da će osvjetljenje biti od stvari koje se tradicionalno čuvaju skrivene ili privatne. Jaka svjetlost ovog punog Mjeseca svijetli u najmračnijim uglovima. S otkrivanjem dolazi i prilika da to izliječimo. Ovo je vrijeme sazrijevanja s mogućnošću da to i učinimo.

Ovaj pun Mjesec ističe praktične ključne procese, otvara važna životna pitanja, financijske probleme, teme preživljavanja, uključujući opstanak poslovanja. Pitanja zarade, plaćanja računa, poreza, davanja, ulaganja ili vraćanje kredita mogu postati značajna  i zahtjevna odluka. Mogući su sporovi oko imovine, problemi s raspolaganjem zajedničke imovine ili financija. Budite oprezni u špekulativnim radnjama i troškovima – postoji rizik od materijalnih gubitka zbog vlastite krivice.

Danas također imamo i aspekt između Merkura i Neptuna  koji će nam omogućiti da pronađemo konstruktivna rješenja za probleme. Dobro je vrijeme za rješavanje trenutnih problema i za kontakte sa stranim poslovnim partnerima. Ovaj pozitivan aspekt potiče intuiciju, što pomaže boljem razumijevanju i izbjegavanju pogrešnih koraka. Sad možemo dobiti skrivene informacije koje nam mogu biti korisne. Slušajte svoju intuiciju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com