Online radionica: Retrogradna, jutarnja i večernja Venera

Online radionica “Retrogradna Venera i njezini ciklusi” bit će održana u ponedjeljak, 18. svibnja od 19 do 20.30 sati preko platforme Zoom. Osim što ćemo pogledati kako će na pojedine znakove utjecati ova retrogradna Venera, još ćemo se pozabaviti i ciklusima same Venere. Saznat ćemo kakav utjecaj ima na nas ako imamo jutarnju Veneru, a kakav utjecaj ima ako imamo večernju Veneru. Imate li Veneru Lucifer ili Veneru Hespera?

Ciklus Venere i Sunca  traje oko godinu i pol, kada Venera ponovno dođe u konjukciju sa Suncem. Ako smo rođeni s jutarnjom Venerom onda smo spontaniji, impulzivniji i kreativniji. Ako smo rođeni s večernjom Venerom odnosi su nam važni. U kojoj je fazi vaša natalna Venera saznati možete na radionici.


Na radionici ćemo govoriti i učiti o idućim temama:

Retrogradna Venera u Blizancu

Ciklusi Venere 

Bonus: Ritual za mladi Mjesec u Blizancu 22. svibnja.


U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici,  slobodno se možete prijaviti jer snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice. 

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se javite i putem maila dobit ćete potrebne informacije. 

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: astroring@ gmail.com ili na mob: 098/351-645


Datum : 18. svibnja 2020.

Predavač: Dunja Fućak

Cijena: 150 kn.


Najava online radionica

Na svakoj radionici ćemo se pozabaviti važnim mladim Mjesecom i njegovim ritualom.

Lipanj: Saturn u Vodenjaku.  Što to znači za Lavove, Škorpione i Bikove? Težina? Odgovornost? A što to znači za Blizance, Vage ili Vodenjake? Došlo je sve na naplatu 😊, ide li na bolje?

Srpanj: Mjesečevi čvorovi u Strijelcu i Blizancu i pomrčine – jako bitno za Blizance, Strijelce, Ribe i Djevice.  Oni će se u idućih godinu i pol dana baviti karmičkim lekcijama.

Kolovoz: Retrogradni Mars – gdje će biti napetosti, koje zemlje će biti pod utjecajem ovog retro Marsa, kako se nositi s potisnutom energijom Marsa. Do kad će to trajati i kako se nositi s frustracijom? 

Rujan: Što nas čeka do kraja godine 2020. – detaljan pregled kretanja planeta do kraja 2020. Poseban naglasak na skup planeta u Jarcu kao što smo imali u ožujku i početkom travnja. Kad je dobro pokrenuti se i kad se ne bi trebalo aktivirati. Najbolji datumi za aktivaciju, poslovnu i ljubavnu, i to za svaki znak.

Listopad:  Jupiter u Vodenjaku – tema koja nam se ponavlja od 2009. godine. Kakva je vama bila 2009. ili 1997.? 

Studeni:  Lilith – naše skrivene strasti i naša skrivena seksualnost. Kad to osvijestimo u sebi  dobijemo moć i privlačnost.

Prosinac: Ususret 2021. – što su nam pripremile planete u 2021.? Detaljna analiza za svaki znak zodijaka.  Vodenjaci, Vage , Blizanci, pripremite se jer će biti burno i nezaboravno. Ovnovi i Strijelci uživajte. Bik, Škorpion i Lav čuvajte se, Rak i Djevica čeka vas godina kompromisa i prilagodbe, pripaziti na zdravlje…, a Ribe trebaju biti samo malo strpljive ovu godinu i raditi na svojoj duhovnosti gdje mogu postići  i uspjeh.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com