Online radionica: Saturn u Vodenjaku do 2023.

Online radionica o Saturnu u Vodenjaku održat će se 8. lipnja od 19 do 20.30 preko platforme Zoom. Na radionici ćemo vidjeti kako će Saturn u Vodenjaku utjecati na nas iduće dvije i pol godine. Sadržaj predavanja bit će općenito kretanje Saturna u 2020. i njegov utjecaj na sve znakove zodijaka.

Zadnji put Saturn u Vodenjaku bio je 1991. godine, što je osobno svima nama u Hrvatskoj i susjednim zemljama donijelo godinu neizvjesnosti, straha – baš kao što smo to doživjeli i ove godine. Naravno, ne ponavlja se 1991. generalno, ali psihološki gledano već smo u prvoj polovici 2020. doživjeli tu neizvjesnost i ograničenje.  

U astrologiji se na Saturna gleda kao na neko ograničenje, odgode, blokade, ali i  u isto vrijeme on je naš učitelj. Ono što je potvrđeno je to da je njegov način uvijek težak, konkretan, ali nas dovodi do rasta i zrelosti. Nakon prolaska Saturna kroz određeno područje u našim natalnim kartama mi postanemo zreliji, jači i sposobniji.

Tko će imati koristi od ovog tranzita, a tko će morati zasukati rukave i krenuti rješavati probleme?

 Što to znači za Lavove, Škorpione i Bikove? Težina? Odgovornost? A što to znači za Blizance, Vagu ili Vodenjake… Došlo je sve na naplatu 😊 ide li na bolje?

Ova radionica uključuje i mlad Mjesec u Raku 21. lipnja 2020. kao i objašnjenje za svaki znak.nPolaznicima koji budu prisustvovali radionici bit će objašnjeno kako će ovaj mlad Mjesec i Saturn u Vodenjaku osobno utjecati na njih.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati /prisustvovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: info@astrologijadunjafućak.com ili na mob: 098/351-645

Cijena radionice: 150.00 kn

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici,  slobodno se možete prijaviti jer snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se javite i putem maila dobit ćete potrebne informacije.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

SATURN U VODENJAKU DO 2023. GODINE: Rezanje krila

Najava online radionica

Na svakoj radionici ćemo se pozabaviti važnim mladim Mjesecom i njegovim ritualom.

Lipanj: Saturn u Vodenjaku.  Što to znači za Lavove, Škorpione i Bikove? Težina? Odgovornost? A što to znači za Blizance, Vage ili Vodenjake? Došlo je sve na naplatu 😊, ide li na bolje?

Srpanj: Mjesečevi čvorovi u Strijelcu i Blizancu i pomrčine – jako bitno za Blizance, Strijelce, Ribe i Djevice.  Oni će se u idućih godinu i pol dana baviti karmičkim lekcijama.

Kolovoz: Retrogradni Mars – gdje će biti napetosti, koje zemlje će biti pod utjecajem ovog retro Marsa, kako se nositi s potisnutom energijom Marsa. Do kad će to trajati i kako se nositi s frustracijom?

Rujan: Što nas čeka do kraja godine 2020. – detaljan pregled kretanja planeta do kraja 2020. Poseban naglasak na skup planeta u Jarcu kao što smo imali u ožujku i početkom travnja. Kad je dobro pokrenuti se i kad se ne bi trebalo aktivirati. Najbolji datumi za aktivaciju, poslovnu i ljubavnu, i to za svaki znak.

Listopad:  Jupiter u Vodenjaku – tema koja nam se ponavlja od 2009. godine. Kakva je vama bila 2009. ili 1997.?

Studeni:  Lilith – naše skrivene strasti i naša skrivena seksualnost. Kad to osvijestimo u sebi  dobijemo moć i privlačnost.

Prosinac: Ususret 2021. – što su nam pripremile planete u 2021.? Detaljna analiza za svaki znak zodijaka.  Vodenjaci, Vage , Blizanci, pripremite se jer će biti burno i nezaboravno. Ovnovi i Strijelci uživajte. Bik, Škorpion i Lav čuvajte se, Rak i Djevica čeka vas godina kompromisa i prilagodbe, pripaziti na zdravlje…, a Ribe trebaju biti samo malo strpljive ovu godinu i raditi na svojoj duhovnosti gdje mogu postići  i uspjeh.