HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 11. SVIBNJA Preispitivanje odgovornosti

Saturn se zaustavlja i okreće retrogradno danas i ostat će retrogradan sve do 29. rujna. Ovaj položaj može uvećati sve stvari Saturna, donoseći nam malo težu energiju danas ali i cijeli tjedan. Dok Saturn bude retrogradan skloni smo preispitivanju naših odgovornosti i obaveza.

Današnji napeti aspekt Merkura i Marsa donijet će nam napetost oko komunikacije i putovanja. Ovo je vrijeme kada riječi ili informacije imaju veći utjecaj nego inače.  Postoji tendencija za impulzivno reagiranje na ono što čujemo . Izbjegavajte sporove oko manjih pitanja. Sad je vrijeme za vježbanje sposobnosti slušanja, umjesto da se odmah uključite u bitku. Ako vas drugi pokušaju isprovocirati ili trebate braniti svoje stajalište, pokušajte pažljivo izabrati riječi i izraze kako kasnije ne biste naišli na posljedice svojih oštri riječi ili odluka.

Mjesec provodi dan u znaku Jarca i prilično smo usredotočeni na svoje odgovornosti i posao.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com