HOROSKOP ZA UTORAK, 12. SVIBNJA Merkur u Blizancima

Merkur je ušao u Blizanca gdje će ostati sve do 28. svibnja. Merkur je brz i pronicljiv planet u intelektualnom znaku Blizanca. Ovo je pravo vrijeme za pisanje i komunikacijske projekte. Dok je Merkur u Blizancima posebno smo komunikativni, znatiželjni i druželjubiviji. Merkur se u Blizancima osjeća kao kod kuće, jer je jedan od znakova kojima vlada.

Već će danas Merkur biti u skladnom aspektu sa Saturnom što će nam donijeti realistično razmišljanje. Ovaj tranzit pomaže nam da se prizemljimo i usredotočimo na naše mišljenje. Također sugerira jasnu komunikaciju i dobar tijek u svim intelektualnim pothvatima. Ovo je pravo vrijeme za pregovore, ozbiljne i praktične razgovore.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.29 do 16.38 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. S ovim položajem Mjeseca tražimo intelektualnu stimulaciju i neobična ili nekonvencionalna iskustva.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com