HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. SVIBNJA Odmorite i brinite o sebi

Iza nas ostavljamo prilično intenzivan tjedan kada su nam planete mijenjale pravce.  Ono što nam danas pruža Mjesec u Ribama je odmor i drijemanje.

Dozvolite si da danas brinete o sebi. Bez obzira koliko se smatramo snažnim, danas je naša obrana slaba. Uživajmo u odmoru i meditaciji, posvetimo se našoj duhovnosti, otiđimo u prirodu i uživajmo u glazbi.

Još uvijek smo u zadnjoj četvrti ili fazi opadanja koja sprječava rast i pomaže ukloniti sve što nije poželjno. Ako ste se odlučili saditi biljke, neka to budu biljke koje imaju plod ispod zemlje. Inače sve do mladog Mjeseca (22. svibnja) nije povoljno vrijeme za sadnju.

Ako ste rođeni danas, bilo koje godine, izuzetno ste talentirani za kreativne umjetnosti, uključujući glazbu, te ste vrlo sposobni usmjeriti energiju dovoljno da napravite uspjeh u umjetnosti. Šarmantni i romantični po prirodi svima ste simpatični.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com