HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 18. SVIBNJA Hrabrost i poduzetnost

Ovaj tjedan imamo mlad Mjesec (22. svibnja) pa je narednih par dana dobro vrijeme za dovršavanje i finaliziranje ideja. Također sad možete odlučiti što ćete nastaviti u svom životu, a što bi konačno trebalo biti dovršeno.

Mjesec provodi dan u borbenom Ovnu te će se uskladiti s Merkurom u Blizancima u popodnevnim satima. To će nam donijeti neposrednost i izravnost.

Iako ne osobito osjetljivi ili simpatičan, s tim utjecajem Mjesec u Ovnu nadahnjuje naš neovisni duh, hrabrost i poduzetnost. Informacije koje dobijete mogle bi vas potaknuti da budete skloni djelovati jer vam se pruža povoljna prilika. Iskoristite dobro položenog Merkura u Blizancima za donošenje razumnih, logičnih odluka.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com