HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. LIPNJA Uvažite tuđa mišljenja

Mjesec nastavlja svoj hod kroz Škorpiona do popodnevnih sati. Ovaj Mjesec je promatrački, strateški, emotivan i intenzivan, a Mjesec u Strijelcu istraživački, filozofski i spontan. Dok nas Mjesec u Škorpionu potiče da krenemo duboko u problem, Mjesec u Strijelcu postići će izravan pristup svijetu, barem na emocionalnoj razini.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.36 do 19.16 nakon čega Mjesec ulazi u Strijelca.

Ovaj promjenjivi vatreni znak donosi nam svjetliji emocionalni ton dok se sutra pripremamo za pomračenje Mjeseca.

Pazite da ne zaglavite u vlastitim mišljenjima, inzistirajući na tome da ste jedini koji ima odgovore. Držite um i srce otvorenim za slušanje i razumijevanje drugih. Ne morate se složiti s nekim da biste poslušali, čuli i razumjeli njihovo stajalište. Dijelite svoje misli i razmišljanja bez arogancije.

Optimizam je jedan od pozitivnih osobina ovog Mjeseca u Strijelcu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

#astrologija #dnevnihoroskop #horoskop

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com