Ljetna oaza inspirirana tropima i filmovima Wesa Andersona

Uz malo inspiracije, svoj dom pretvorite u malu oazu u kojoj se možete osvježiti, opustiti i napuniti novom energijom. 

Bez obzira na to imate li prostrano dvorište, malu terasu ili uzak balkon, već malim promjenama možete uživati u laganom povjetarcu na otvorenom nakon sparnog dana.

Solarna rasvjeta iz SOLVINDEN kolekcije donosi stolne lampe i visilice koje će vam pomoći uštedjeti energiju i smanjiti utjecaj na okoliš. Proizvodi iz ove kolekcije pomoći stvorit će udobnu atmosferu u svega nekoliko minuta. Ljetni filmski maraton na otvorenom, pod svjetlima niza SOLVINDEN lampi može početi.

Čak i mali, urbani balkon zaslužuje pažnju, osobito tijekom ljeta, kada ga na jednostavan način možete pretvoriti u udobno mjesto za odmor. Stolice i stolovi iz TÄRNÖ kolekcije su sklopivi, izdržljivi i brzo ćete ih zavoljeti, zahvaljujući mješavini prirodne akacije i čelika. Možete se odlučiti i za proizvode iz ASKHOLMEN kolekcije koji su podjednako učinkoviti kada je riječ o uštedi prostora.

Konačno, SOLBLEKT je ograničena kolekcija inspirirana ljetovanjima iz nekih ranijih vremena, tropskim uzorcima i filmovima Wesa Andersona. Ova kolekcija donosi fleksibilna rješenja uz pomoć kojih je lako proširiti urbani dom, ali i ponijeti ga sa sobom na plažu ili piknik.

Možete birati između različitih rješenja, koja uključuju suncobran, stolicu za plažu, stolicu za ljuljanje, ruksak, rashladnu košaru, mrežu za ležanje i mnogo drugih proizvoda. Popularne palete boja i odvažni uzorci doprinijet će ljetnom ugođaju.