HOROSKOP ZA 15. LIPNJA Pred nama je astrološki buran tjedan

Tjedan započinje s Mjesecom u odvažnom i spontanom Ovnu što nam omogućuje da krenemo odmah u akciju i nove projekte.

Razmislite gdje u svom životu možete iskoristiti ovu snažnu  energiju i biti ponosni ostvarenim. S ovim položajem Mjeseca možete se suočiti sa strahovima i poduzeti hrabre korake.

Sunce je već pri kraju Blizanaca i ovih dana bit će u aspektu s Jupiterom i Plutonom u Jarcu. To ukazuje na određenu neodlučnost i osjećamo se rastrgani između dva smjera.  Kojim putem? Zbog toga je ovo vrijeme prilagodbe i eventualnog otpuštanja starih navika kako bismo se oslobodili okova prošlosti.

Također ovaj tjedan imamo i Merkura koji će krenuti retrogradno u četvrtak, 18. lipnja i pomrčinu Sunca te mlad Mjesec u nedjelju, 21. lipnja. Sve to upućuje da smo na kraju jednog ciklusa i da od sljedećeg tjedna počinjemo novi ciklus.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com