ILUZIJA ZLOČINA: FBI ima novi trik u rukavu

Doma TV od subote, 20. lipnja donosi uzbudljivu kriminalističku dramsku seriju ‘Iluzija zločina’ u kojoj se bivši mađioničar pridružuje FBI timu te svojim trikovima i nevjerojatnim vještinama pomaže u hvatanju neuhvatljivih kriminalaca.

‘Iluzija Zločina’ uzbudljiva je kriminalistička dramska serija koja povezuje FBI-jevu kontrašpijunažu s neshvaćenim svijetom magije i obmane. Kad mu karijeru upropasti skandal, mađioničarskoj zvijezdi Cameronu Blacku preostaje samo jedno mjesto gdje može primjenjivati svoje vještine obmane, utjecaja i iluzije: FBI. Rabeći trikove koje zna i izmišljajući nove, pomaže Vladi uhvatiti najneuhvatljivije kriminalce na svijetu i pritom izvodi najveće iluzije svoje karijere. Zajedno sa svojim zakulisnim timom za iluzije, koji čine producentica Dina, ekscentrični inženjer Gunter i ulični mađioničar Jordan Kwon, iznimno šarmantni Black udružit će se s agentima FBI-a Kay Daniels, Mikeom Alvarezom i Janet Deakins i postati prvi svjetski iluzionist konzultant, a pomažući Vladi riješiti zločine koji prkose objašnjenju uhvatit će zločince i špijune rabeći bezvremensku umjetnost magije, obmane i iluzije.

O glumcima:

JACK CUTMORE-SCOTT

(Cameron Black)

Jack Cutmore-Scott uspješni je britanski glumac kojeg smo nedavno imali priliku vidjeti u filmu Dunkirk Christophera Nolana s Cillianom Murphyjem i u nezavisnom dugometražnom filmu Good Match u režiji Davida Chirchirilla s Lili Simmons. Filmski debi doživio je u filmu Matthewa Vaughna Kingsman: Tajna služba. Na televiziji smo Cutmore-Scotta gledali u serijama Vodič kroz život Coopera Barretta te u glavnoj ulozi u pilot-epizodi humoristične serije Cabot College u produkciji Tine Fey. Glumio je i u Showtimeovoj seriji Ridleyja Scotta Vatican.

ILFENESH HADERA

(agentica FBI-ja Kay Daniels)

Televizijske i filmske uloge Ilfenesh Hadere uključuju Paramountov film snimljen prema kultnoj seriji Spasilačka služba u kojem je Hadera igrala Stephanie Holden uz bok Dwayneu „The Rocku“ Johnsonu, Zacu Efronu i Priyanki Chopri te Netflixovu seriju Spikea Leeja She’s Gotta HaveIt. Hadera je glumila u Showtimeovoj hit-seriji Milijarde, Netflixovoj seriji nagrađenoj Emmyjem Master of None s Azizom Ansarijem, nagrađivanoj HBO-ovoj miniseriji Show Me A Hero u režiji Paula Haggisa s Oscarom Isaacom u glavnoj ulozi. Gledali smo je još i u filmu Spikea Leeja Chiraq sa Samuelom L. Jacksonom i Oldboyu s Joshem Brolinom.

LENORA CRICHLOW

(Dina Clark)

Rođena Londončanka Lenora Crichlow započela je profesionalnu glumačku karijeru uz Billie Piper ulogom u filmu Bella and the Boys Century Filmsa i BBC-ja, ali uloga kojom je privukla pozornost i pohvale bila je ona Sugar u Emmyjem nagrađenoj seriji Sugar Rush nominiranoj i za nagradu BAFTA. Crichlow je također hvaljena i za ulogu Annie u nagrađivanoj BBC-jevoj seriji Being Human, kao i za ulogu u ITV-jevoj dramskoj seriji Collision. Uslijedila je glavna uloga Ali Redcliffe u seriji Material Girl Carnival Filma za BBC One.

JUSTIN CHON

(Jordan Kwon)

Glumac i filmaš Justin Chon naveliko je hvaljen na filmskom festivalu u Sundanceu gdje je odnio nagradu publike za film Gook koji se odvija tijekom nereda zbog ubojstva Rodneyja Kinga, a prati odnos mlade Afroamerikanke i dvojice braće Korejaca, vlasnika i voditelja trgovine obućom u južnom središnjem Los Angelesu. Film se temelji na nekadašnjoj trgovini obućom Chonova oca. Film je stigao u kina u kolovozu 2017.

LAILA ROBINS

(Agentica FBI-ja Janet Deakins)

Lailu Robins imali smo priliku gledati u TNT-ovoj seriji Ubojstvo prvog stupnja i Showtimeovoj kritički hvaljenoj seriji Domovina. Glumila je u ABC-jevoj seriji Quantico, pilot-epizodi HBO-ove serije The Money s Brendanom Gleesonom, CBS-ovim serijama Osumnjičeni i Plava krv te Opasna igra, Preveliki da propadnu, Ubi me dosada, God in America, Na terapiji, Obitelj Soprano i Zakon i red. Imala je i glavnu ulogu u seriji Gabriel’s Fire s Jamesom Earlom Jonesom.


(Deception), 2018., kriminalistička dramska serija

Tvorac serije: Chris Fedak

Glumci:

Jack Cutmore-Scott … Cameron Black

Ilfenesh Hadera … agentica FBI-a Kay Daniels

Lenora Crichlow … Dina Clark

Justin Chon … Jordan Kwon

Laila Robins … agentica FBI-a Janet Deakins

Amaury Nolasco … agent FBI-a Mike Alvarez

Vinnie Jones … Gunter Gustafsen