HOROSKOP ZA NEDJELJU, 19. SRPNJA Završavajte, ne započinje ništa novo

Mjesec provodi dan u Raku donoseći sa sobom osjećaj ljubavi i nostalgije. Na današnji dan prije mladog Mjeseca najbolje je ne započeti nove projekte, vezu ili druge značajne inicijative tijekom balzamične ili padajuće faze Mjeseca, jer je ovo vrijeme završetaka.

Otprilike prije svakog mladog Mjeseca instinkt i intuicija su vrlo naglašeni. Sada dolazimo do kraja jednog ciklusa i početka sljedećeg. Naša fizička energija je niska, a psihička energija visoka. Mlad Mjesec imamo sutra u 19.32 na 26. stupnju Raka.

Izvrsno je vrijeme za povezivanje ili obradu onoga što smo naučili tijekom ciklusa Mjeseca koji završava sutra.

Današnji Mjesec je zaštitnički, topao i oprezan. Tražimo utjehu i sigurnost, iako to može biti u sukobu s našom željom za novim iskustvima jer će Mjesec biti u napetom aspektu s Marsom. Trebali bismo uložiti dodatne napore u poštovanje i vrednovanje drugih kada izražavamo ono što trebamo i želimo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com