Retrogradni Mars u Ovnu: Saznajte kako će djelovati na vas osobno

Ove jeseni imamo retrogradni Mars u Ovnu i to od 9. rujna do 13. studenoga. Posljednji put kada je Mars bio retrogradan u Ovnu bilo je to između kolovoza i listopada 1988. godine i tada je bio u napetom aspektu s Neptunom i donio nam prvi računalni virus.

U našim horoskopima položaj Marsa otkriva kako se bavimo sukobima i vlastitim bijesom. Reagiramo li polako ili smo eksplozivni, praštamo li brzo i zaboravljamo ili pamtimo cijeli život, jesu li naše strasti izražene kroz seksualnost, nježnost ili kreativnost?

Ono što je zanimljivo uvijek kada planet ide retrogradno – zapravo privučemo ono što bismo trebali izbjegavati. Zato, prijavite se na radionicu i pripremite se na retro jesen.

Što se tiče ljubavi i strasti glavno pitanje bit će tko se to vraća u naše živote ili zbog koga ćemo eventualno imati burno strastveno ljeto.

Ova radionica uključuje:

Objašnjenje utjecaja retrogradnog Marsa za sve znakove horoskopa (posebno za Ovnove, Jarce, Vage i Rakove)

Kako će biti onima kojima je natalni Mars retrogradan

Kako će se to odraziti na stanje u svijetu

Ritual za mladi Mjesec 19. kolovoza.

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici, slobodno se možete prijaviti i snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite i na mail ćemo vam poslati upute.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: astroring@ gmail.com,

ili na mob: 098/351-645.

Datum: 17. kolovoza 2020.

Predavač: Dunja Fućak

Cijena: 150.00 kn

Sljedeće online radionice:

Ponedjeljak, 21. rujna: Što nas čeka do kraja godine 2020. – detaljan pregled kretanja planeta do kraja 2020. Poseban naglasak na skup planeta u Jarcu kao što smo imali u ožujku i početkom travnja. Kad se dobro pokrenuti i kad se ne bi trebalo aktivirati. Najbolji datumi za aktivaciju, poslovnu i ljubavnu, i to za svaki znak.

Ponedjeljak, 19. listopada: Jupiter u Vodenjaku – tema koja nam se ponavlja od 2009. godine. Kakva je vama bila 2009. ili 1997.? Što nam donosi Jupiter u Vodenjaku 2021.? Smjernice kako najbolje iskoristiti Jupiterov tranzit.

Ponedjeljak, 16. studenoga: Lilith – naše skrivene strasti i naša skrivena seksualnost. Kad to osvijestimo u sebi dobijemo moć i privlačnost. U doba Škorpiona najbolje možemo razumjeti i prihvatiti našu seksualnost.

Ponedjeljak, 14. prosinca: U susret 2021. – što su nam pripremile planete u 2021.? Detaljna analiza za svaki znak zodijaka. Vodenjaci, Vage, Blizanci, pripremite se jer će biti burno i nezaboravno. Ovnovi i Strijelci uživajte. Bikovi, Škorpioni i Lavovi čuvajte se, Rakovi i Djevice; godina kompromisa i prilagodbe, pripaziti na zdravlje…, a Ribe trebaju biti samo malo strpljive ovu godinu i raditi na svojoj duhovnosti gdje mogu postići i uspjeh.

Bonus: na svakoj radionici ćemo se pozabaviti važnim mladim Mjesecom i njegovim ritualom.

Prijave