HOROSKOP ZA UTORAK, 15. RUJNA Napetost između Venere i Urana

Venera, planet ljubavi i resursa, čini napeti aspekt s Uranom, planetom inovacija i neočekivanih promjena. Ovaj aspekt obično donosi poremećaje i promjene u odnosima. Ovaj puta oni koji imaju planete ili točke između 6. i 12. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Vodenjak i Škorpion) ovu energiju će snažno osjetiti.

U našim vezama moguće su nestabilnosti, nemir i buntovnost.

Isto tako moramo biti oprezni u svojim financijama. Ne želimo da nas drugi ljudi iskorištavaju. No, možda ćemo otkriti da imamo iznenadni i neočekivani trošak s kojim se moramo nositi. Bilo bi dobro da pričekamo s odlukama vezanim uz financije, jer postoji tendencija da se djeluje hirovito, a ne razumno.

Također, nemojte se iznenaditi  ako vam se netko iz prošlosti vraća u vaš život. Nerijetko se naleti na starog  prijatelja ili poznanika  kada Venera oblikuje bilo koji aspekt prema Uranu, pogotovo još kad je i Uran retrogradan.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.09 do 20.37 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu. S Mjesecom u Djevici skloni smo zasukati rukave i baciti se na posao. Mi žudimo za organizacijom i želimo postići da se stvari ostvare. U naredna dva dana ovaj Mjesec  će potaknuti našu želju  da se istaknemo u svom poslu, obratimo pozornost na zdravlje i pomognemo drugima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com