HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. LISTOPADA Pun Mjesec u Ovnu

Danas imamo pun Mjesec na 9. stupnju Ovna, a Mars, njegov vladaoc, također je u Ovnu. Zbog retrogradnog Marsa naša otkrića su sadržajna, ali možda ćemo morati pričekati prije neko što krenemo u akciju.

S Mjesecom punim i svijetlim na nebu, simbolično osvjetljenje se javlja u našim životima.

Os Ovan (Mjesec)/Vaga (Sunce) bavi se odnosima. Riječ je o meni/nama, ali i o ratu i miru. Iako je pun Mjesec poznat po drami, hitnim situacijama, poznat je po ljubavi i romantici. Iako je sve moguće, ne bih očekivala da će iz ovog proizaći nešto negativno, jer Mjesec će biti u kontaktu s Jupiterom koji nam pruža zaštitu.

Pun Mjesec nas podsjeća da razmotrimo kako se ponašamo u našim odnosima. Sada se mogu pojaviti nova otkrića, posebice s našim vještinama vodstva, osjećajima neovisnosti, našim sposobnostima za pokretanje i početak novih stvari, te našim bliskim partnerstvima.

Razmislite o sjemenu koje ste posadili prije dva tjedna na mlad Mjesec (17. rujna). Što ste postigli od tada? Uzmite u obzir i duži ciklus, razmišljajući o tome što ste započeli kad smo imali mlad Mjesec u Ovnu, 24. ožujka 2020. godine.

Ovaj pun Mjesec je i u kontaktu s Kironom, pa nam može uzburkati stare rane, a frustracija i iritacija nam mogu proizaći iz boli. Također obratite pažnju i na zdravlje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com