HOROSKOP ZA PETAK, 2. LISTOPADA Venera u Djevici

U večernjim satima Venera ulazi u Djevicu gdje će boraviti do 28. listopada. Djevica je senzualna, ali je i prilično praktična. U svom radu ili wellnessu mogli bismo uživati više nego inače, a zadovoljstvo dobro obavljenog posla ne može se podcijeniti tijekom ovog ciklusa.

Užici i razonode koji imaju praktičnu svrhu privlačit će nas. Svoju ljubav izražavat ćemo praktičnim sredstvima i gestama – obavljanjem detaljnih poslova ili jednostavno boravkom uz svoje voljene. Trebali bismo pripaziti na tendenciju zabrinutosti ili uzrujanosti.

Venera predstavlja naše vrijednosti ljubavi, ljepote i resursa. Bila je prilično dramatična i izražajna dok je bila u Lavu od 6. rujna. Dok je u Djevici, tražit će od nas da skrenemo pozornost na razumijevanje razlike između dobrog i neispravnog i da budemo na usluzi drugima.

Ljubaznost prema našim voljenima dolazi lakše i izrazit će se služenjem, prisutnošću i korisnošću.

Mjesec dan provodi u Ovnu, formirajući napete aspekte s Jupiterom i Plutonom.  Motivirani smo, ali lako nam je odvratiti pozornost. Osjećaji su danas intenzivni dok se hrvamo s željom da slijedimo svoje osobne ciljeve i svoje svjetovnije ambicije.

S Mjesecom u Ovnu jedva čekamo nešto poduzeti i izaći na vrh. Međutim, postoje sustavi, okolnosti i strukture u svijetu i našem životu koji nas zaustavljaju. Ako danas ne možemo raditi što nas je volja, može doći do pogoršanja i frustracije tijekom cijelog dana.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com