Povratak trenda: Prstenje u personaliziranom izdanju

Podjednako kao odjevni komadi i ostali modni dodaci, nakit se sezonski mijenja, krećući se u korak s najnovijim svjetskim trendovima. No također, kako se moda ponavlja u cikličkim krugovima, tako je ove godine u fokus opet došao personalizirani nakit.

Svi se zasigurno sjećaju kultne ogrlice koju je protagonistica Carrie Bradshaw proslavila u ‘Sex and the City’. Iz epizode u epizodu, Carrie nije skidala svoju obožavanu ogrlicu s imenom, postavši tako svojevrsnim simbolom serije koja je obilježila brojne generacije pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta.

Više od dva desetljeća kasnije, personalizirani nakit pojavljuje se u ponešto redizajniranom i minimalističkom izdanju – u obliku divnog prstenja. Naime, Aurum zlatarnice ove jeseni najavljuju novitet u svojoj bogatoj kolekciji. Prstenje dolazi u bijelom, rose i žutom zlatu, a može se personalizirati na način da se umjesto uobičajenog okruglog ringa dodaju imena po želji – jedno, dva ili čak tri. Na taj način, uvijek sa sobom možete nositi imena najmilijih, bilo da se radi o djeci, životnom partneru, roditeljima ili najboljim prijateljima.

Foto: Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković