HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. LISTOPADA Mjesec je u Jarcu, da je lako – nije

Dok Mjesec prolazi kroz vrijednog Jarca, on će biti u izazovnim aspektima s Marsom i spojit će se s Jupiterom i Plutonom. Ovo je dan kada ćete se osjećati malodušno, sumorno i pesimistično. Najbolje je da provodite vrijeme sami i poštujete svoje osjećaje. Izbjegavajte negativnost i neka vam briga za sebe danas bude prioritet.

Zašto pratimo kretanje Mjeseca kroz zodijak?

Mjesec je prirodni pokazatelj ritmova koji utječu na vodu, rast i prirodu. I tako i nas Mjesec povezuje s prirodnim kretanjima, s blagim oscilacijama raspoloženja, s nastajanjem i prolaskom. Praćenje ciklusa Mjeseca može biti samo dobro za nas.

Kad Mjesec u Jarcu prekine ljubavnu vezu osjećat se ekstremno usamljeno. Toliko je pročitao o suočavanju s prekidom i ono da vrijeme liječi sve da mu je to u tom trenutku nerealno. Ono što najbolje za sebe može učiniti jest da pošalje pozitivne misli ljubavi prema bivšem partneru unatoč svojoj tuzi ili bijesu. Odmah treba zamijeniti bilo kakvu negativnu misao ljubavlju, ako je to moguće – Mjesec u Jarcu treba tugovati po pravilima 😊

Kasno navečer, negdje poslije pola noći Sunce će napustiti diplomatsku Vagu i ući će u snažnog Škorpiona. Pripremite se za sučeljavanje s problemima za koje ste mislili da su dobro skriveni i za otkrivanje stvari koje možda radije ne želite znati. Da bi došlo do izliječenja, ono što je skriveno ispod površine mora se otkriti i očistiti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com