Petrokov otvorio novi izložbeno-prodajni salon sanitarija i keramika

Otvorenje novog izložbeno-prodajnog salona Petrokov na adresi Ljubljanska avenija 1 upriličeno je u nazočnosti vlasnice Susanne Schneider, direktorice i suvlasnice Simone Zavratnik, te voditelja prodaje Petrokova Gorana Vujića.

Salon s izloženim vrhunskim brendovima prezentiran je  na način da se svaki proizvod izravno približi kupcu.  Radi se o potpuno novoj i moderno opremljenoj poslovnici – Zagreb Zapad na adresi Ljubljanska avenija 1.

Novom lokacijom u urbanoj zoni grada Zagreba na glavnoj cesti osigurava se bolja pristupačnost poslovnici te olakšava svakodnevno poslovanje poslovnim partnerima i kupcima. Ovaj projekt vođen je idejom modernizacije cjelokupnog poslovanja, ali i  prisutnosti tvrtke u svim dijelovima grada i bitnim dionicama za poslovanje.

Otvorenjem novog salona sanitarija i keramika, stavljen je naglasak na nove trendove i vrhunske brendove iz svijeta sanitarija i keramike, ali i grijanja i hlađenja.

Povodom otvorenja, sve posjetitelje očekuje popust dobrodošlice u visini od 5 % na cjelokupni asortiman sanitarija i keramike te poklone prilikom dolaska u novu poslovnicu.

Tvrtka Petrokov je prisutna na tržištu 30 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

Poseban naglasak stavljen je na sanitarnu keramiku, keramičke pločice i kupaonski namještaj koji se može pogledati u salonima Keramike i Sanitarija.