HOROSKOP ZA PETAK, 30. LISTOPADA Nestrpljivost i prepreke

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Ovna koji će danas napraviti izazovne aspekte prema Saturnu i Plutonu. Naši osjećaji i želje bit će vatreni, spontani i teško ćemo ih zanemariti. Impulzivniji smo nego inače – skloni smo tome da želimo da se stvari brzo dogode, a natjecateljski instinkt nam je snažan.

Nestrpljivija strana ovog Mjesečevog položaja vjerojatno će doći do izražaja  jer će  Mjesec biti u suprotnosti i s retrogradnim Merkurom. Mogli bismo se suočiti s preprekama u našim ciljevima, a možda neće biti lako komunicirati.

Prazan hod Mjeseca imamo od 18.12 do 23.18 nakon čega će Mjesec ući u Bika. Možete očekivati neko olakšanje kada Mjesec kasno navečer uđe u Bika.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com